4.9
(68)

  در بسیاری از موارد استفاده از یو پی اس برای تجهیزات آزمایشگاه ضروری است پس در ادامه با ما در این مقاله از کیان باتری همراه باشید تا در مورد یو پی اس های آزمایشگاهی و نکات مهم خرید آن ها بیشتر آشنا شویم. تجهیزات آزمایشگاهیبه دلیل حساسیت بالایی که دارند به نیروی برق نیاز دارند که کاملا بدون نوسان و قعطی باشد.

یو پی اس آزمایشگاهی 2 300x211 یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات آزمایشگاه
آشنایی با یو پی اس های آزمایشگاهی

یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی، با هدف تامین برق شایسته شده و تمیز و همچنین یک برق غیر منقطع، برای وسایل آزمایشگاهی تولید شده اند. یو پی اس ها، باترهایی هستند که یک برق بدون وقفه را برای تجهیزات و وسایل مختلف فراهم می آورند.

نیاز شدید وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی به یک برق تمیز و غیر منقطع، باعث شد تا یو پی اس های آزمایشگاهی برای این دسته از وسایل و تجهیزات نیز تولید شوند. در ادامه مطلب با یو پی اس های آزمایشگاهی بیشتر آشنا شوید.

کاربرد یو پی اس در آزمایشگاه

تجهیزات آزمایشگاهی 300x145 یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات آزمایشگاه
یو پی اس برای تجهیزات آزمایشگاهی

با وجود گستردگی تجهیزات آزمایشگاهی در زیر تعدادی از دستگاههای معروف آزمایشگاهی که نیاز به یوپی اس دارند معرفی می گردند.

دستگاه های آزمایشگاهی که نیازمند یو پی اس هستند:

  • سل کانتر (آنالایزر هماتولوژی)
  • انکوباتور (Incubator)
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
  • دستگاه اسپکتروفتومتر (Spectophotometer)
  • دستگاه الایزا ریدر (Microplate Reader)
  • کروماتوگرافی گازی (GC/MS)

این دستگاه ها با داشتن یو پی اس های آزمایشگاهی در کنار خود، با کیفیت و کارایی بالاتری مورد استفاده قرار می گیرند. و همچنین خرابی به بار نمی آید که نیاز به تقبل هزینه های بسیار بالا باشد.

ویدئوی زیر به شما درک بهتری از ضرورت وجود یو پی اس ها برای تجهیزات آزمایشگاهی خواهد داد!

اهمیت استفاده از یوپی اس برای آزمایشگاه ها

اهمیت درمان امروزه به نتیجه آزمایشها ارتباط مستقیم دارد، این امر باعث شده همواره بسیاری بدنبال ابداع این تجهیزات باشند. بطوری که این تجهیزات را می توان جزو مدرنترین دستگاههای ساخت انسان دانست. کلیه این تجهیزات نیاز به نیروی برق براساس کارکرد،از حساسیت بالایی در طراحی استفاده می کنند.

مهم ترین مسئله ای که در استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی مد نظر می باشد، استفاده از منبع برق AC مطمئن و تمیز می باشد. خیلی ها فکر می کنند، یک برق دریافتی از یک پریز برق هیچ مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل اطمینان می باشد.

اما این تصوری کاملاً اشتباه می باشد؛ و زمانی فرد به اشتباه خود پی می برد که یک حادثه ی ناشی از نوسانات برق، به تجهیزات آسیب جدی برساند.

از این رو بسیاری از آزمایشگاه ها برای پیشگیری از بروز هرگونه مشکل ناشی از نوسانات ولتاژ بالا، اقدام به خرید یو پی اس های آزمایشگاهی می کنند؛ تا پیش از بروز مشکل و به بار آمدن خرابی و در پی آن بالا رفتن هزینه ها، پیشگیری های لازم را انجام داده باشند.

نحوه عملکرد صحیح آنها در گرو استفاده ازدستگاههای تولید برق می  باشد. UPS آزمایشگاه ها به این دلیل که می تواند برق مصرفی این بخش از درمان را تولید کند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همه آزمایشگاههای مدرن برای بهبود و بالابردن کیفیت عملکرد خود نیاز به یوپی اس دارند.

با تمامی این اوصاف بهترین و کاربردی ترین روش برای جلوگیری از آسیب های جانی و مالی استفاده از یو پی اس می باشد.

هدف استفاده از UPS در آزمایشگاه

یو پی اس آزمایشگاه 1 300x149 یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات آزمایشگاه
اهمیت UPS در آزمایشگاه

امروزه پیشرفت تکنولوژی باعث پیشرفت شگرفی در زمینه دستگاههای تشخیص پزشکی و آزمایشگاهی شده است، به طوریکه دقت کار این وسایل افزایش یافته و نقش اساسی را در کار تشخیصی ایفا می نمایند. عملکرد صحیح تجهیزات آزمایشگاهی ارتباط مستقیمی با کیفیت برق ورودی دارد تضمین این کیفیت فقط و فقط با قراردادن یوپی اس با تکنولوژی ساخت مناسب بدست می آید.

  • تامین برق اضطراری
  • حذف نویز و نوسانات برق
  • افزایش کیفیت برق متناوب
  • استفاده از برق ذخیره شده در باتری یو پی اس  در تایم پیک مصرف

یو پی اس مناسب تجهزیات آزمایشگاهی

آزمایشگاه 300x183 یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات آزمایشگاه
ups مناسب تجهزیات آزمایشگاهی

انواع یو پی اس آزمایشگاهی در دسته های زیر واقع می شود : آفلاین، اینتراکتیو (هیبرید) و نوع On Line Double Conversion. به سبب ساختار حساس تجهیزات آزمایشگاهی، یک یو پی اس نوع On Line Double Conversion بهترین انتخاب محسوب می شود به این علت که وسیع ترین محدوده ی مشکلات مرتبط با برق را می تواند حل کند.

این یو پی اس ها هنگام قطع و وصل دوباره برق افزایش یا کاهش آنی ولتاژ ندارند و تمامی یو پی اس های online دارای ویژگی اصلاح ضریب توان هستند.  یو پی اس های online  توانایی حذف هارمونیک های اضافی را که توسط سیم های برق در اطراف تجهیزات آزمایشگاهی تولید میشود دارند این عمل تا حد زیادی باعث حفاظت از تجهیزات میشود.

یو پی اس های نوع آفلاین و اینتراکیو با آن که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر هستند ولی قدرت حفاظت بالایی در برابر مشکلات ناشی از برق ندارند. یکی دیگر از خصوصیات یو پی اس های آزمایشگاهی آنلاین بالا بردن میزان اعتبار ثبت داده ها، با استفاده از ایزولاسیون گالوانیک می باشد.

این قابلیت باعث حذف نویزها روی مسیر های زمین میشود حذف نویزهای الکتریکی از روی تجهیزات باعث افزایش دقت تجهیزات آزمایشگاهی میشود. بعضی از ازمایشگاه های DNA با تجهیزات بسیار حساسی سروکار دارند که نسبت به کم ترین قطعی برق بسیار حساس میباشند و این تجهیزات باید در مقابل افت و اضافه ولتاژ و قطعی برق حفاظت شوند.

توان مورد نیاز یو پی اس آزمایشگاه

یو پی اس آزمایشگاه 300x200 یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات آزمایشگاه
توان لازم در یو پی اس آزماشگاه

توان یو پی اس های مناسب بیمارستان و آزمایشگاه چند آمپر است؟

به صورت کلی می توانیم بگوییم برق ورودی به آزمایشگاه برق صنعتی مرتبط می باشد، پس می توان از یک واحد یو پی اس صنعتی استفاده کرد و به راحتی به واسطه یک برق ورودی شارژ گردد. در آزمایشگاه های بزرگ و همچنین آزمایشگاههای کوچک برای راه اندازی نمودن به حدود 10تا 25 کیلو وات انرژی نیاز داشته است.

با توجه به اینکه کمتر پیش می آید تمامی دستگاه های یک مجموعه آزمایشگاهی همزمان با هم کار کنند و بخواهند هنگام قطع برق همه فعال باشند بنابراین معیار اندازه گیری توان مورد نیاز یو پی اس تجهیزات پزشکی را باید مهم ترین یا پرکاربردترین آنها در نظر گرفت. ولی در کل باید برای طراحی آزمایشگاه انشعاب های برقی که تعریف می شود به همین مقدار باشد.

یو پی اس های که توان بالاتری دارند به طبع دارای افزایش توان ذخیره بیشتری هستند که روی بالا رفتن قیمت آنها نیز موثر می باشد با توجه به درجه اطمینان و ریسک قطع برق و همچنین دسترسی به برق مداوم شهری از باتری های استفاده می گردد که می توانند بین 3تا8 ساعت ذخیره سازی را انجام دهند.

البته یک روش دیگر نیز وجود دارد که درآن می توان برای هر دستگاه به صورت جداگانه یک یو پی اس استفاه کرد. این وضعیت را می توانیم برای حالتی مناسب بدانیم که برق ورودی تک فاز به اتاق تجهیزات متصل باشد. این روزها بیشتر در بیمارستان ها از برق سه فاز و تک فاز استفاده می نمایند.

بنابراین در حالت کلی توان دستگاه های آزمایشگاهی کوچک حدودا 2000 وات میباشد که برای تامین برق این دستگاه یو پی اس 3KVA را پیشنهاد میدهیم و برای تجهیزات با توان بالا  یو پی اس 6KVA مناسب میباشد.

انتخاب باتری یو پی اس آزمایشگاه

باتری آزمایشگاه 300x177 یو پی اس آزمایشگاهی برای تجهیزات آزمایشگاه
باتری ups آزمایشگاهی

 مرحله بعد از انتخاب و خرید دستگاه UPS، خرید باتری یو پی اس می باشد. در واقع میزان کارکرد دستگاه UPS آزمایشگاه را آمپرساعت باتری یو پی اس مشخص می نماید. یو پی اس های که توان بالاتری دارند به طبع دارای افزایش توان ذخیره بیشتری هستند که روی بالا رفتن قیمت آنها نیز موثر می باشد.

با توجه به درجه اطمینان و ریسک قطع برق و همچنین دسترسی به برق مداوم شهری از باتری های یو پی اس آزمایشگاهی استفاده می گردد که می توانند بین 3 تا8  ساعت ذخیره سازی را انجام دهند.

معمولاً تعداد باتری یو پی اس آزمایشگاه را افزایش می دهند که موقع قطعی و گسستگی ولتاژ برق ورودی شهری، ولتاژ بوست بدون بالا بردن فرکانس تامین گردد.

رنج کاری تجهیزات آزمایشگاه تقریباً  4 کیلو ولت آمپر می باشد. که از یو پی اس 6 کیلو ولت آمپر بهره گیری می شود که دارای تعداد باطری 20 عدد در کابینت باتری می باشد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

عضو شوید
آگاه شوید
guest
4 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
فید بک نظرسنجی داخل متن
مشاهده تمام نظرات
زرندی
زرندی
3 سال پیش

سلام چه دستگاه یو پی اسی برای آزمایشگاه شما پیشنهاد میکنید ؟

کیان باتری
کیان باتری
در جواب  زرندی
3 سال پیش

با سلام یو پی اس های online دارای خروجی سینوسی و تکنولوژی دابل کانورژن میباشند که با تبدیل دوگانه ی AC به DC و تبدیل DC به AC برق پایدار وبی وقفه و بدون نوسان را برای تجهیزات ارائه میدهند این عمل حدود 2 الی 3 درصد، تثبیت ولتاژ خروجی را بیشتر میکند و برق خروجی با کیفیت بالا که مورد نیاز تجهیزات حساس آزمایشگاهی است تامین میکند. این یو پی اس ها هنگام قطع و وصل دوباره برق افزایش یا کاهش آنی ولتاژ ندارند و تمامی یو پی اس های online دارای ویژگی اصلاح ضریب توان هستند. یو پی… خواندن ادامه ...

اسدی
اسدی
3 سال پیش

سلام همه دستگاههای ازمایشگاهی به یو پی اس نیاز دارن ؟

کیان باتری
کیان باتری
در جواب  اسدی
3 سال پیش

با سلام مهم ترین مسئله ای که در استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی مد نظر می باشد، استفاده از منبع برق AC مطمئن و تمیز می باشد. خیلی ها فکر می کنند، یک برق دریافتی از یک پریز برق هیچ مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل اطمینان می باشد. اما این تصوری کاملاً اشتباه می باشد؛ و زمانی فرد به اشتباه خود پی می برد که یک حادثه ی ناشی از نوسانات برق، به تجهیزات آسیب جدی برساند. از این رو بسیاری از آزمایشگاه ها برای پیشگیری از بروز هرگونه مشکل ناشی از نوسانات ولتاژ بالا، اقدام… خواندن ادامه ...

مشاوره رایگان و ثبت سفارش