اگر محصولات شرکت سپاهان باتری را در یکسال اخیر خریده باشید متوجه شده اید که این شرکت اقدام به حذف چشمی باتری های تولیدی خود نموده است.
بسیاری از مشتریان و مصرف کنندگان باتری گمان میکنند که چشمی باتری یک قطعه پیچیده الکترونیکی است، در حالیکه نشانگر باتری تنها یک هیدرومتر(اسید سنج) ساده است که با اندازه گیری غلظت الکترولیت درون باتری به سه رنگ مختلف درخواهد آمد. به دلیل خطای بالای نشانگر باتری پیشگامان صنعت باتری در دنیا اقدام به حذف چشمی از باتری کردند.
شرکت سپاهان باتری اعلام کرده است وجود این قطعه تاثیری در کیفیت باتری نداشته همچنین باعث خطا در نگهداری می شود این شرکت در جهت شفافیت و کاهش خطا در بین مصرف کنندگان توصیه به استفاده از محصولات بدون چشمی را دارد.
این شرکت دلایل حذف چشمی را سه دلیل زیر ذکر می کند :
1- چشمی تنها وضعیت الکترولیت یک سلول باتری را نمایش می دهد .بنابراین بر اساس نتیجه بررسی وضعیت چشمی در یک سلول در مورد شش سلول باتری قضاوت کرد و این امر باعث بالا رفتن در تشخیص عملکرد صحیح باتری می شود.
2- در برخی موارد با استناد به رنگ سبز اعلام شده است که باتری دارای شارژ می باشد در حالیکه با بررسی ولتاژ مدار باز بین دو قطب باتری مشخص شده است باتری به شارژ نیاز دارد. این از جمله مواردی است که عدم تشخیص دقیق چشمی را مشخص می کند.
3- با توجه به اینکه این قطعه وارداتی است امکان نظارت دقیق و تمرکز بر کیفیت ساخت آن وجود ندارد. که در برخی موارد موجب بروز مشکلاتی در زمان نصب این قطعه می شود.
در راستای شفاف سازی سیاست های شرکت سپاهان باتری در این موشن دلایل حذف چشمی باتری را مشاهده میکنید.
سلام .درسته که بعضی چشمی ها مشکل داره ..ولی چون این کالا وارداتی هست .وباید تولید کننده بخره ..میاد حذف میکنه که پول نده و پولش بره تو جیب خودش
با سلام ۱۳ ماه پیش باتری کره ایی گرفتم فک کردم خوبه ولی امروز خراب شد حتی چشمی سبز بودش ولی باتریساز رفتم گفت خرابه و اوربیتال ۶۰ گرفتم چشمی ندارد علت این نیست چشمی داشته باشه بفهمی خرابه یا نه انشاالله این باتری رو گرفتم چندسالی کار کنه چون قبل کره ایی گلوبال داشتم ۴ سال کار کردش
با سلام
بله همان طور که در این مقاله نیز به این موضوع اشاره کردیم، رنگ چشمی (نشانگر) باتری، علامت دقیقی برای سالم یا خراب بودن باتری نیست و فقط میزان مایع داخل باتری را نشان می دهد که این موضوع هیچ ارتباطی با سلامت باتری خودروی شما ندارد.
گاهی اوقات بعد از اینکه سوئیچ ماشین رو می چرخونم و برق هم پشت آمپر میاد اما استارت نمیخوره! حالا یکی دو مرتبه که سوئیچ رو در میارم و دوباره میزارم درست میشه و مشکلش برطرف میشه! به نظرتون مشکل مال چیه؟
با سلام
مشکلی که بیان نمودید یک مشکل رایج در خودروهای با کارکرد زیاد یا اصطلاحا فرسوده است، این مشکل اکثرا به دلیل فرسودگی سیستم سوئیچ خودرو و مغزی سوئیچ به وجود می آید. توصیه می شود در مواجهه با اینچنین مشکلی حتما به یک متخصص برق خودرو مراجعه نمایید تا پس از بررسی کامل دیگر مشکلات احتمالی آن را مورد چکاپ قرار دهد.
۳ ماهه یه واریان ۵۵ خریدم چشمی سفید شده گارانتی تعلق نمیگیره
چشمی فقط بهانه سواستفاده از مصرف کننده ست
سلام شما باید این موضوع را به نمایندگی فروش بگویید که به مشتری بگوید که باطری چشمی دار میخواهد یا بدون چشمی نه این که بعد از نصب متوجه بشود که چشمی ندارد ومشتری نسبت به محصولات شما که قبلا خریده به نمایندگی شما مراجعه میکند این کار به نوعی مشتری را ناراضی وبدبین میکند
با سلام
در رابطه با این موضوع کاملا حق با شماست اما در حال حاضر بخش عمده ای از محصولات تولیدی شرکت سپاهان باتری بدون چشمی نشانگر سلامت باتری تولید و روانه بازار می شوند.
برای انتقال این موضوع و ارتباط با شرکت تولید کندده می توانید با صدای مشتری شرکت سپاهان باتری به شماره تلفن 35062-031 تماس حاصل نموده و کلیه انتقاد و پیشنهادات خود را با این مجموعه مطرح نموده و در میان بگذارید.
ب فکر مشتری نیستن …چشمی رو حذف کردن ک نتونیم از چشمی اب اضاف کنیم
بله بخاطر همین سیاست اشتباه بنده و اطرافیانم دو سال است دیگر محصولات باتری سپاهان را نمیخریم نشانگر اتفاقا روی محصولات کره ای هم هست
چشمی در کیفیت باطری هیچ تاثیری نداره،ما هم تا زمانیکه باطریمون میزنه عوضش نمیکنیم،فروشنده هم بابت باطری چشمی دار پول بیشتری میگیره،پس قبول کنید که حذف چشمی یه شفاف سازی نیست،صرفاََ یه فاکتور سیاسته واسه کسب درآمد و ارتباط مستمر خریدار با فروشنده و فروشنده با شرکت.
کلا در حذف کردن و دزدی استادید
با سلام
دوست عزیز به نظر ما این طور که شما فکر می کنید نیست و واقعا چشمی یا نشانگر باتری علامت خوبی برای سلامت باتری یا بررسی سلامت باتری خودرو نبوده و نیست.
و اصلا به همین دلیل حذف شد که قابل اطمینان نبود و تمامی برداشت های مردم از آن جزو احتمالات و حدسیات محسوب می شد.