باتری کمپرسی ولوو FM330

4.9
(1452)

قیمت و مشخصات فنی باتری کمپرسی ولوو FM330

FM330 1 باتری کمپرسی ولوو FM330

ظرفیت حدودی باتری: 200 آمپر ساعت

ولتاژ باتری: 24 ولت

* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.

** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.

قیمت باتری 190 آمپر کمپرسی ولوو FM330

قیمت باتری 200 آمپر کمپرسی ولوو FM330

قیمت باتری 220 آمپر کمپرسی ولوو FM330

کمپرسی ولوو FM330 دارای موتور یورو 6 می باشد. موتور D11K 330 اسب بخار قدرت دارد. این ولوو دارای جعبه دنده اتوماتیک AT2612F I-Shift با 12 دنده است. این کامیون جرثقیل دارای جرثقیل 19 تن بر متر Palfinger PK19001 SLD محصول 2019 می باشد. جرثقیل پالفینگر در پشت کابین نصب شده است. یک قلاب جرثقیل نیز وجود دارد. این جرثقیل به صورت هیدرولیکی 4 بار قابل افزایش است. برای پایداری بیشتر، مهرهای هیدرولیک در جلو وجود دارد. این جرثقیل به همراه ریموت کنترل نیز عرضه می شود. عملکرد PTO (Power Take Off) تضمین می کند که برق به دستگاه های هیدرولیک یا الکتریکی متصل شده تامین می شود. یک مجموعه هیدرولیک موجود است. این کامیون جعبه ای کابین کوتاهی دارد. ولوو FM 330 دارای کنترل آب و هوا و کروز کنترل است. زمان رانندگی و سرعت رانندگی کامیون جعبه ای توسط تاخوگراف دیجیتال ثبت می شود. هشدار برخورد رو به جلو و پشتیبانی از حفظ خطوط برای ایمنی بیشتر وجود دارد. نمای بیرونی از یک آفتاب گیر تشکیل شده است. علاوه بر روشنایی استاندارد LED، این کامیون جعبه ای دارای چراغ های LED در روز و چراغ های مه شکن نیز می باشد. یک رادیو حضور دارد. در کنار آن این ولوو اف ام 330 برای اجاره مناسب است. برای شرایط اجاره با ما تماس بگیرید.

ولوو شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی چندملیتی است، که سازندة خودروهای سنگین، تجهیزات سنگین و قطعات مربوط به آنان می‌باشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازه‌ای، سامانه‌های پیش‌رانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است. ولوو در سال ۱۹۲۴ راه‌اندازی شده و نهایتاً در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر یوتبری آغاز به‌کار کرد. این شرکت در آغاز شاخه‌ای از شرکت بلبرینگ‌سازی اس‌کااف به‌شمار می‌آمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اس‌کااف سهامش را واگذار نمود. گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود تحت عنوان ولوو کارز، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را به شرکت چینی جیلی فروخت و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، اکنون زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.

مشخصات فنی کمپرسی ولوو FM330

حجم موتور10800 سی سی
تعداد سیلندر6
قدرت موتور330 اسب بخار
استاندارد آلایندگیEuro 3
مدل گیربکسVT2009B
تعداد دنده11
ترمزABS

کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق کمپرسی ولوو FM330 کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.

برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:

سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:

1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222

2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery.com

ad 500 100 باتری کمپرسی ولوو FM330

چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟

– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای کمپرسی ولوو FM330 و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار

آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟

خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.

آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟

بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری کمپرسی ولوو FM330 اضافه میگردد.

در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کمپرسی ولوو FM330 و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در کمپرسی ولوو FM330 استفاده نمایم؟

بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.

آیا باتری شما اتمی و خشک است؟

بله، باتری های عرضه شده برای خودرو کمپرسی ولوو FM330 در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.

عمر مفید کمپرسی ولوو FM330 چه قدر است؟

به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.

باتری قبلی کمپرسی ولوو FM330 من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟

بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.

من باتری کمپرسی ولوو FM330 خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟

ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.

سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟

هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.

delkor باتری کمپرسی ولوو FM330

از کجا بفهمم باتری کمپرسی ولوو FM330 خراب شده است؟

بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری کمپرسی ولوو FM330 وجود دارد:

  • خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
  • از عمر باتری 2 سال گذشته است.
  • صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
  • هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
  • برق پشت آمپر کمپرسی ولوو FM330 وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
  • درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
  • با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
  • در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی کمپرسی ولوو FM330 کم نور شده است.
  • شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.

در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری کمپرسی ولوو FM330 و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

ad 500 100 باتری کمپرسی ولوو FM330

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

10 در مورد “باتری کمپرسی ولوو FM330”

    1. 1- درست کار نکردن دینام خودرو 2 – آب و هوای خیی گرم و یا سرد 3- استفاده زیاد از خودرو در ساعات متوالی از علل رایج کاهش عمر باتری می باشند. برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم مطالب زیر را بخوانید ج/ع
      عوامل موثر بر كاهش عمر باتری چيست؟
      چگونه طول عمر باتری خودرو را افزایش دهیم؟

  1. باتری ماشین چرا خراب میشه؟ چه دلیلی می تونه اینقدر زود باتری رو خراب کنه؟ کاش یه باتری می ساختن که طول عمر خیلی زیادی داشت.

    1. کیان باتری

      با سلام
      مهم ترین دلایلی که باعث خرابی باتری خودرو می شوند عبارتند از:
      روشن گذاشتن چراغ‌ها
      روشن ماندن چراغ‌ها به ویژه چراغ‌های جلو به سرعت باعث تخلیه باتری ماشین می‌گردد. از طرفی مواردی مانند نصب چراغ‌های مه شکن یا چراغ‌های اضافی بر روی خودرو هم می‌تواند فشار زیادی به باتری وارد نماید و از عمر باتری بکاهد؛ پس بهتر است در صورت خاموش بودن خودرو، هنگامی که می‌خواهید دوباره استارت بزنید، چراغ‌های خودرو را خاموش نمایید، چرا که استارت زدن وقتی که چراغ‌ها روشن است، فشار زیادی به باتری وارد می‌کند.
      استفاده از مصارف الکتریکی حین خاموش بودن موتور خودرو
      اگه شما از رادیو یا سیستم‌های صوتی و الکتریکی خودرو با کلید روشن اما در حالی که موتور خاموش است، استفاده می‌نمایید بهتر است بدانید که این کار باعث می‌شود که باتری خودرو به سرعت تخلیه گردد.
      گرما و سرمای شدید و تأثیرات آن بر باتری خودرو
      با افزايش درجه حرارت محيط كاركرد باتري، عمر باتري كاهش پیدا می‌کند، از طرفی هواي سرد تأثير كند كننده‌اي بر روی عملكرد الكتروشيميايي باتري دارد و توان عملياتي باتری رو به شدت كاهش می‌دهد.
      استفاده مدام از کولر خودرو در ترافیک و پایین بودن دور دینام
      در کل استفاده بیش از حد از کولر خودرو برای باتری مضر است به همین دلیل تابستان فصلی است که به دلیل استفاده زیاد از کولر خودرو، باتری میزان بیشتری مصرف می‌شود و دچار استهلاک بیشتری خواهد شد.
      عملكرد نادرست سيستم برق خودرو
      از جمله دلایل عمده عملکرد نادرست سیستم برقی خودرو خرابي دينام، خرابي آفتامات و خرابي استارت است که منجر به کاهش عمر باتري خواهد شد.
      لرزش شدید ماشین
      لرزش مداوم خودرو یکی از فاکتورهای کاهنده طول عمر باتری است؛ به این صورت که لرزش زیاد بر اثر جاده‌های ناهموار و یا مهار نکردن باتری به وسیله بست‌های مخصوص باعث شل‌شدن یا آسیب رسیدن به صفحات باتری شده و باعث کاهش عمر باتری می‌گردد.
      عدم استفاده از آمپراژ مناسب برای باتری خودرو
      شرکت‌های تولید کننده و سازنده خودرو، با توجه به نوع خودرو و تکنولوژی ساخت آن آمپراژی را به عنوان حداقل آمپراژ مجاز برای باتری ماشین تعیین می‌نمایند. اگر تجهیزات اضافی، نظیر باند، ساب ووفر، آمپلی‌فایر و … بر روی خودرو نصب شده باشد، حتماً باید از باتری با آمپراژهای بیشتری استفاده نمائید.
      عدم استفاده از باتری خودرو برای مدت طولانی
      اگر برای مدتی طولانی از باتری خودرو استفاده نشود، باتری بر اثر عوامل داخلی و خارجی به صورت خود به خود تخلیه شده و از طول عمر آن کاسته می‌گردد.

    1. با سلام
      خاموش شدن خودرو در حال حرکت سه عامل اصلی می‌تواند داشته باشد: سوخت، هوا و برق خودرو. مهم‌ترین علل آن به شرح زیر است:
      ۱. فقدان سوخت کافی در پیشرانه: اصولاً موتورهای احتراقی جهت انجام وظایف خود همچون هر موجود متحرک دیگری، نیاز به تامین انرژی و خوراک دارند. یکی از دلایل اصلی خاموش شدن موتور خودرو در حال حرکت، عدم تأمین و ارسال کافی سوخت به سوی محفظه احتراق سیلندر است.
      2. عدم تأمین هوای مورد نیاز پیشرانه: هر ماده‌ای جهت سوختن، نیاز به هوا یا اکسیژن دارد بنابراین، تأمین هوای مورد نیاز پیشرانه، یکی از اصول بنیادین جهت کارکرد صحیح موتورهای درون‌سوز است و نرسیدن هوای کافی به موتور، یکی دیگر از دلایل اصلی خاموش شدن موتور خودرو در حال حرکت است.
      ۳ .عدم تأمین انرژی الکتریسیته مورد نیاز سیستم جرقه‌زنی و سوخت‌رسانی پیشرانه: راه‌اندازی یک موتور احتراقی در خودروهای امروزی، نیاز به انرژی الکتریسیته دارد و هر عاملی که ارسال جریان الکتریسیته به سوی بخش‌های برقی خودرو نظیر کوئل و شمع‌های موتور را قطع کند، موجب توقف ناگهانی خودرو و خاموش شدن پیشرانه خواهد شد.
      البته این مشکل دلایل دیگری نیز دارد که آنها را نیز بررسی خواهیم نمود:
      خرابی دینام یا آلترناتور (روشن شدن آلارم چراغ باتری و ضعیف شدن چراغ‌ها و ریب‌زدن خودرو مهم‌ترین ویژگی آن است)، فعال شدن سوئیچ اینرسی، خرابی ECU، خرابی کویل، خرابی رله‌دوبل، خرابی سنسور اکسیژن، مسدود شدن هواکش و منیفولد هوا، خرابی پمپ بنزین یا سوختن فیوز آن، خرابی برخی سنسورها، بروز ا ختلال در استپر موتور یا دریچه گاز برقی موتور.
      علاوه بر موارد فوق، هر عاملی که سبب اختلال در عملکرد مکانیکی موتور شود، ممکن است به خاموش شدن ناگهانی خودرو بیانجامد. به عنوان مثال، می‌توان به عدم چرخش روان میل‌لنگ ناشی از خرابی یاتاقان‌ها یا افزایش بیش از حد دمای موتور اشاره کرد که در این موارد،ECU با توجه به دریافت علائم خطر، جهت جلوگیری از بروز ایراد اساسی در موتور، پیشرانه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن خاموش خواهد کرد تا نسبت به رفع عیب از سوی مالک اقدام اساسی صورت گیرد.
      * همچنین در خودروهای مجهز به سیستم تسمه تایم، پاره شدن این تسمه منجر به خاموشی یک‌باره موتور خودرو خواهد شد و کج شدن سوپاپ‌ها یکی از ایرادات محتمل در این رخداد است که تعمیر آن نیاز به دمونتاژ شدن سرسیلندر و سرویس کامل آن دارد.

    1. با سلام
      منظور از شرایط نگهداری تمام روش هایی است که یک باتری به صورت کاملا صحیح استفاده شده و همیشه آماده بکار باشد و رابطه مستقیمی با طول عمر باتری دارد.
      برای نگهداری پیشگیرانه و صحیح باتری: بررسی سطح الکترولیت، محکم بودن سر باتری ها، تمیز کردن سطوح خورده شده قطب ها و سر باتری (جلوگیری از سولفاته شدن) و چک کردن دینام و تسمه دینام، در شروع هر فصل به خصوص فصل گرما لازم است.
      و اما مهمترین پیشنهاد ما به شما استفاده از باتری های مخصوص مناطق گرمسیری است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره شبانه روزی و ثبت سفارش