قیمت و مشخصات فنی باتری اتوبوس ولوو B9R
ظرفیت حدودی باتری: 225 آمپر ساعت
ولتاژ باتری: 24 ولت
* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.
** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.
قیمت باتری 200 آمپر اتوبوس ولوو B9R
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 8,846,931 تومان.8,610,000 تومانCurrent price is: 8,610,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر اوربیتالOriginal price was: 8,554,633 تومان.8,208,000 تومانCurrent price is: 8,208,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر صبا باتریOriginal price was: 6,815,936 تومان.5,638,000 تومانCurrent price is: 5,638,000 تومان.
قیمت باتری 220 آمپر اتوبوس ولوو B9R
-
محصول تخفیف خوردهباتری 225 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 10,119,895 تومان.9,850,000 تومانCurrent price is: 9,850,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 220 آمپر اوربیتالOriginal price was: 9,334,018 تومان.8,955,000 تومانCurrent price is: 8,955,000 تومان.
قیمت باتری 230 آمپر اتوبوس ولوو B9R
-
باتری 230 آمپر هیوندایبرای استعلام قیمت تماس بگیرید
-
باتری 230 آمپر دلکوربرای استعلام قیمت تماس بگیرید
-
باتری 230 آمپر پومابرای استعلام قیمت تماس بگیرید
-
باتری 230 آمپر کره ایبرای استعلام قیمت تماس بگیرید
یکی دیگر از اتوبوس های پر طرفدار شرکت ولوو که توسط رانیران در ایران تولید شده است، اتوبوس ولوو B۹R می باشد. این مدل به دلیل داشتن امکانات ایمنی بسیار بالا و همچنین داشتن امکانات بسیار زیاد نسبت به مدل خود توانسته است از زمان ورود و عرضه به بازار ایران توسط شرکت رانیران فروش خوبی را داشته باشد به دلیل داشتن قیمتی مناسب، امروزه به عنوان یکی از بهترین اتوبوس های بین شهری برای داخل کشور محسوب میشود. از تولید و عرضه این سری به بازار ایران سال ها میگذرد. زمان عرضه آن توسط شرکت رانیران که یکی از مونتاژ کنندگان شرکت ولوو در ایران بوده است سال ۱۳۸۷ میباشد، که موتور آن با توجه به استاندارد های آلایندگی زمان خود طراحی شده بود و دارای استاندارد یورو ۳ میباشد. ظرفیت مدل VIP این خودرو ۱+۱+۲۵ نفر است و مدل معمولی این خودرو دارای ۱+۱+۴۴ صندلی و مدل های قدیمی آن دارای ۱+۱+۴۷ صندلی می باشد.
ولوو شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی چندملیتی است، که سازندة خودروهای سنگین، تجهیزات سنگین و قطعات مربوط به آنان میباشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازهای، سامانههای پیشرانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است. ولوو در سال ۱۹۲۴ راهاندازی شده و نهایتاً در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر یوتبری آغاز بهکار کرد. این شرکت در آغاز شاخهای از شرکت بلبرینگسازی اسکااف بهشمار میآمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اسکااف سهامش را واگذار نمود. گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود تحت عنوان ولوو کارز، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را به شرکت چینی جیلی فروخت و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، اکنون زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.
مشخصات فنی اتوبوس ولوو B9R
طول کابین | 12500 میلیمتر |
عرض کابین | 2550 میلیمتر |
ارتفاع سقف کابین تا سطح زمین | 3700 میلیمتر |
فاصله محوری | 6000 میلیمتر |
نوع موتور | D9B |
حجم موتور | 9400 سی سی |
استاندارد آلایندگی | Euro 3 |
کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق اتوبوس ولوو B9R کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.
برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:
سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:
1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222
2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery.com
چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟
– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای اتوبوس ولوو B9R و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟
خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.
آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری اتوبوس ولوو B9R اضافه میگردد.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری اتوبوس ولوو B9R و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در اتوبوس ولوو B9R استفاده نمایم؟
بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.
آیا باتری شما اتمی و خشک است؟
بله، باتری های عرضه شده برای خودرو اتوبوس ولوو B9R در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.
عمر مفید اتوبوس ولوو B9R چه قدر است؟
به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.
باتری قبلی اتوبوس ولوو B9R من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟
بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.
من باتری اتوبوس ولوو B9R خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟
ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.
سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟
هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.
از کجا بفهمم باتری اتوبوس ولوو B9R خراب شده است؟
بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری اتوبوس ولوو B9R وجود دارد:
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری 2 سال گذشته است.
- صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر اتوبوس ولوو B9R وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
- با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی اتوبوس ولوو B9R کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری اتوبوس ولوو B9R و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
باتری ماشین من خیلی گاز و دود میکنه، مشکلش چیه؟
با سلام
علت گاز اسید باتری شارژ بیش از حد باتری بوده که منجر به ایجاد گازهای هیدروژن و اکسیژن می شود. باتری طوری طراحی شده که این گازهای اضافه را تهویه کند یا این که آن ها را با هم ترکیب کند تا تشکیل آب دهند. اما تجمع گازهای اضافه خطرناک است. ترکیب این گازها بشدت قابل انفجار است. اگر گازهای اضافه منفجر شوند انفجار حاصل باعث ترکیدن قاب بیرونی باتری شده و با پاشیدن مایع و پرتاب تکه های باتری به هر کس که در آن نزدیکی باشد، آسیب می رساند. گاهی اوقات مالکین خودرو بجای تعویض باتری خودرو را هل داده و روشن میکنند و مصافت های طولانی را با باتری خراب طی میکنند . اما این امر فشار زیادی را به باتری می اورد و هر لحظه احتمال انفجار باتری وجود دارد . یکی از نکاتی که همکاران محترم باید به ان دقت کنند این است که نباید باتری را زیر شارژ با جریان بالا قرار دهند چون این کار فشار گاز داخل محفظه باتری را به شدت بالا میبرد . نکته دیگر اینکه باتری تازه شارژ شده را زیر تست جریان بالا نبرید , سعی کنید کمی از اتمام شارژ زمان سپری شود تا دما و فشار گاز باتری کم شود.
باتری ماشین چرا می ترکه؟ دلیلیش چیه؟
با سلام
از دلایل اصلی ترکیدن باتری ماشین، ایجاد اتصال کوتاه بین دو سر قطب باتری می باشد. این اتصال کوتاه گاهی به صورت دستی روی میدهد زماینکه برخی از تعمیرکاران برای تست قدرت باتری این کار نادرست را انجام می دهند. علت دیگر بروز اتصال کوتاه در دو سر قطب های باتری بواسطه استارت سیستم به علت معیوب و یا تمیز نبودن کلکتور سیم پیچ آن می باشد که با چک کردن استارت و برطرف کردن کثیفی ذغال های مابین کلکتورها برطرف می گردد.
از دلایل دیگر ترکیدن باتری ماشین، شارژ بیش از حد مجاز با دینام می باشد که این شارژ مازاد باعث جوش آمدن اسید و تصاعد بخار اسید می گردد و تجمع این بخار در زیر در پوش باتری در صورتی که از عایق ضد انفجار مناسب استفاده نشده باشد، منجر به ترکیدین باتری می گردد. لذا سطح ولتاژ شارژ نگهداری باتری که پیوسته روی آن قرار دارد بسیار حائز اهمیت می باشد. لازم به ذکر است کلیه شارژرها مجهز به سیستمی برای تنظیم سطح ولتاژ و محدود نمودن جریان شارژ باتری با توجه به مشخصات باتری هستند.
تمامی باتری های اسیدی، دریچه هایی برای خروج بخارات اسید دارند که اگر بنا به هر دلیلی، بخار اسید از آن متصاعد گردید، از طریق روزنه های تعبیه شده خارج گردد و از تجمع بخار در داخل باتری جلوگیری گردد. پس می بایست در هنگام نصب باتری به این نکته توجه نمود و باتری ها را طوری در کنار هم قرار داد و یا بست روی باتری را محکم نمود که این دریچه ها مسدود نشوند.
مهم ترین نکته ای که می بایست به آن توجه نمود، مرغوبیت کالا می باشد که باید در هنگام خرید مورد توجه قرار گیرد که البته این مرغوبیت بیشتر، هزینه بیشتر را در بر خواهد داشت که با توجه به خطرات احتمالی این هزینه به صرفه خواهد بود.
اگر ماشین در حین حرکت خاموش شود مشکل از کدام قسمت است ؟
سلام. می تواند مشکلات متعدد باعث این موضوع باشد. نیاز به بررسی توسط تعمیرکار است. ج/ع
همه باتری های خودرویی 12 ولت هستند؟
سلام. بله فعلا تمام باتری های خودرویی 12 ولت می باشند. ج/ع
ارتباط بین کولر و باتری چطوریه؟
با سلام
اگر موتور خودروی شما روشن است و سیستم الکتریکی ماشین شما به درستی کار میکند کولر ماشین بار اضافی روی باتری ماشین شما تحمیل نخواهد کرد. کلاچ کمپرسور در کولر ماشین، هنگام کار موتور داخلی در حال کار کردن است و به انرژی الکتریکی بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد که در این حالت، خودرو کمی سوخت بیشتری استفاده میکند.
در واقع این دینام شما است که همراه با تنظیم کننده ولتاژ، ولتاژ باتری را تشخیص داده و در صورت لزوم، شارژ را افزایش یا کاهش میدهد. پس کولر ماشین در حالت عادی، عمر باتری ماشین را کم نمیکند. فقط در صورتی عمر باتری کم میشود که ولتاژ باتری یا دینام مشکلی داشته باشد و در اینگونه مواقع ابتدا شارژ باتری از دست رفته و در نهایت میتواند منجر به کاهش عمر باتری یا تخریب آن شود.
سلام منظور از شرایط نگهداری باتری چیه؟
با سلام
منظور از شرایط نگهداری تمام روش هایی است که یک باتری به صورت کاملا صحیح استفاده شده و همیشه آماده بکار باشد و رابطه مستقیمی با طول عمر باتری دارد.
برای نگهداری پیشگیرانه و صحیح باتری: بررسی سطح الکترولیت، محکم بودن سر باتری ها، تمیز کردن سطوح خورده شده قطب ها و سر باتری (جلوگیری از سولفاته شدن) و چک کردن دینام و تسمه دینام، در شروع هر فصل به خصوص فصل گرما لازم است.