قیمت و مشخصات فنی باتری اتوبوس هیوندای غزال
ظرفیت حدودی باتری: 190-220 آمپر
ولتاژ باتری: 24 ولت
* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.
** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری 12 ولت بر روی آنها نصب گردد.
قیمت باتری 190 آمپر اتوبوس هیوندای غزال
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر سوزوکیOriginal price was: 8,972,692 تومان.8,618,000 تومانCurrent price is: 8,618,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 8,545,911 تومان.8,318,000 تومانCurrent price is: 8,318,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر اوربیتالOriginal price was: 7,995,347 تومان.7,670,000 تومانCurrent price is: 7,670,000 تومان.
قیمت باتری 200 آمپر اتوبوس هیوندای غزال
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 8,846,931 تومان.8,610,000 تومانCurrent price is: 8,610,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر اوربیتالOriginal price was: 8,554,633 تومان.8,208,000 تومانCurrent price is: 8,208,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 200 آمپر صبا باتریOriginal price was: 6,815,936 تومان.5,638,000 تومانCurrent price is: 5,638,000 تومان.
قیمت باتری 220 آمپر اتوبوس هیوندای غزال
-
محصول تخفیف خوردهباتری 225 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 10,119,895 تومان.9,850,000 تومانCurrent price is: 9,850,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 220 آمپر اوربیتالOriginal price was: 9,334,018 تومان.8,955,000 تومانCurrent price is: 8,955,000 تومان.
یکی از اتوبوس های معروف تولید شده توسط شرکت هیوندای مدل غزال آن میباشد این مدل در ایران بسیار مشهور میباشد به همین دلیل استفاده از این کامیون در حمل و نقل های درون شهری و برون شهری استفاده میشود به دلیل داشتن امکانات ویژه در طراحی این اتوبوس مسافر بری سبب شده است گذینه بسیار خوبی باشد استفاده از موتور یورو 3 که تکنولوژی آن یکم قدیمی است اما در کل طراحی داخلی بسیار خوب گیربکس قوی شرکت زد اف سبب شده است تا قدرت بسیار بالایی داشته باشد استفاده از این متریال بسیار خوب به بهتر شدن این سری از اتوبوس های شرکت هیوندای بسیار کمک کرده است به همین دلیل است که فروش این سری بسیار بیشتر نسب به سری های دیگر میباشد.
با استفاده از صندلی های وی آی پی و استفاده از تکنولوژی بسیار جدید استفاده از سیستم صندلی های هوشمند برای نشستن راحت مسافران در طی مسیر به کار گیری از سیستم ترمز و سیستم ضد واژگونی اتوبوس به ایمنی آن بسیار کمک کرده است استفاده از تمام این تکنولوژی ها به معروف شدن این سری کمک بسیاری کرده است.
مشخصات فنی اتوبوس هیوندای غزال
طول کلی | 12000 میلیمتر |
ارتفاع کلی | 3800 میلیمتر |
عرض کلی | 2495 میلیمتر |
حداکثر قدرت | 410 اسببخار |
نوع موتور | |
حداکثر گشتاور | 173/1200 |
وزن خالص | 12320 کیلوگرم |
وزن مجموع ناخالص | |
بار مجاز روی محورهای عقب و جلو | 17800 کیلوگرم |
دینام | 24 ولت 80 آمپر |
ولتاژ باطری | 2 عدد 12 ولت 200 آمپرساعت |
استاندارد آلایندگی | یورو 3 |
کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق اتوبوس هیوندای غزال کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.
برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:
سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:
1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222
2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery. com
چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟
– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای اتوبوس هیوندای غزال و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟
خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.
آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری اتوبوس هیوندای غزال اضافه میگردد.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری اتوبوس هیوندای غزال و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در اتوبوس هیوندای غزال استفاده نمایم؟
بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.
آیا باتری شما اتمی و خشک است؟
بله، باتری های عرضه شده برای خودرو اتوبوس هیوندای غزال در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.
عمر مفید اتوبوس هیوندای غزال چه قدر است؟
به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.
باتری قبلی اتوبوس هیوندای غزال من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟
بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.
من باتری اتوبوس هیوندای غزال خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟
ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.
سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟
هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.
از کجا بفهمم باتری اتوبوس هیوندای غزال خراب شده است؟
بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری اتوبوس هیوندای غزال وجود دارد:
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری 2 سال گذشته است.
- صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر اتوبوس هیوندای غزال وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
- با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی اتوبوس هیوندای غزال کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری اتوبوس هیوندای غزال و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
ایا امکان یخ زدگی باتری ماشین در هوای سرد وجود دارد؟
اسید سولفوریک داخل باتری خودرو تا منفی 76 درجه فارنهایت یعنی -60 درجه سیلسیوس یخ نمی زند. با توجه به این دما امکان یخ زدگی باتری خودرو در مکان هایی که بشر زندگی می کند کلا منتفی است. ج/ع
چرا بست های باتری سولفاته میزند؟
با سلام
تشکیل کریستال های سفید رنگ سولفات سرب روی پلیت های باتری زمانی اتفاق می افتد که برای مدتی از باتری استفاده نشود یا باتری شارژ کافی نداشته باشد.
ممکن است این پدیده به دلیل مجاورت پلیت با هوا و به دلیل کاهش سطح الکترولیت اتفاق بیفتد یا یک باتری نو با الکترولیت پر شده و بدون شارژ شدن و استفاده انبارش شود. عوامل فوق باعث بروز پدیده سولفاته شدن هستند.
وقتی پلیت های باتری سولفاته شود (بسته به میزان سولفاته شدن قطب ها) از قدرت شارژ پذیری باتری کاسته می شود و در صورت شدید بودن میزان سولفاته شدن در مواردی باتری قابل شارژ نبوده و بایستی آنرا تعویض نمود.
ورقه های سربی درون باتری عامل تعیین کننده سلامت باتری هستند، از واکنش اسید سولفوریک و این ورقه های سربی “جریان” در باتری تولید می شود. زمانی که باتری در حال تخلیه شدن باشد، سولفات موجود در باتری بر روی این ورقه های سربی جمع شده و باتری توانایی خود را برای تولید کردن جریان برق از دست می دهد. با گذشت زمان این سولفات های انباشته شده برای همیشه و به صورت دائمی به ورقه ها چسبیده و مانع از این می شوند که باتری توانایی ذخیره الکتریسیته را داشته باشد.
عوامل گوناگون مثل شارژ ناقص، رانندگی های مکرر در مسافت های خیلی کم، شارژهای مکرر و بیش از حد و … موجب سولفاته شدن باتری خودرو می شود. بسته به میزان سولفاته شدن پلیت ها از قدرت شارژ پذیری باتری کاسته شده و در صورت شدید بودن میزان سولفاتها باتری قابل شارژ نبوده و بایستی آن را تعویض نمود.
فرق باتری اسیدی و اتمی چیست؟
با سلام
باتریها در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه میشوند ولی رایجترین آنها در بازار تولید داخل به دو دستة سیلد (اتمی) و غیرسیلد (اسیدی) تقسیم میشوند. خصوصیات مشترک باتریهای سیلد و غیرسیلد عبارتند از:
1. هر دو قابلیت شارژ و دشارژ داشته و در آمپرهای مختلف تولید میشوند.
2. هر دو از صفحات سربی و الکترولیت ساخته میشوند.
3. هر دو ولتاژ 12 ولت و برقرسانی یکسانی دارند.
باتریهای غیرسیلد
در این باتریها 6 عدد محفظه وجود دارد که در داخل آنها تعدادی صفحة سربی مثبت و منفی قرار گرفته است، ما بین صفحههای مثبت و منفی از محلولی به نام الکترولیت که از 6۵ درصد آب و 3۵ درصد اسید تشکیل شده است پر میشود. صفحات هر محفظه به واسطة اتصال دهندهای به هم متصل شده و هر کدام از این فضاها حدود 2 تا 2.2 ولت برق تولید میکنند و در مجموع تمام باتریها 12 ولت خروجی دارند.
برای نگهداری از این باتریها بایستی هر30 الی40 روز بعد از مصرف با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه، سطح الکترولیت آن توسط مصرف کننده کنترل شود و اگر این سطح از شاخص معین هر سلول پایینتر آمده باشد، با اضافه کردن آب مقطر به همان سلول و سپس شارژ باتری، باتری مجدداً قابل مصرف خواهد بود، اما بایستی این روند را تا پایان عمر باتری ادامه دهید. در واقع به دلیل شناور بودن محلول الکترولیت در باتری، راه گریز برای هیدروژن و اکسیژن وجود دارد و همین علت باعث پایین آمدن سطح الکترولیت (تبخیر) میشود.
باتریهای سیلد
این باتریها به اشتباه توسط برخی افراد به عنوان باتری خشک شناخته شدهاند زیرا اولین باتری سیلد ایران برند Atomic سپاهان باتری بوده به همین دلیل است که بسیاری افراد باتری سیلد را به عنوان باتری اتمی میشناسند. باتریهای سیلد مانند غیرسیلد نیاز به نگهداری مداوم ندارند به همین دلیل با عبارت MFمخفف Free Maintenance به معنای بدون نیاز به مراقبت و نگهداری معرفی میشوند. در تکنولوژی ساخت این باتریها قطعات به گونهای طراحی شدهاند که الکترولیت تبخیر شده فرصت داشته باشد طی عملیاتی مجدداً بازیابی شده و به درون سلولها برگردد و نیازی به نگهداری مداوم توسط مصرف کننده نیست در نتیجه باتری همواره آب مقطر دارد و تا پایان عمر باتری دیگر نیازی به باز کردن درب و چک کردن میزان الکترولیت نیست. طرز کارکرد باتری سیلد مانند باتری غیرسیلد بوده و همان مقدار ولتاژ خروجی دارد، اما متریال و کیفیت صفحات سربی آنها با باتریهای اسیدی متفاوت است.
چشمی باتری من سبز است اما خودرو استارت نمیزند علت چیست؟
با سلام
رنگ سبز نشانگر باتری علامت خوبی برای سلامت باتری نخواهد بود زیرا این نشانگر فقط میزان مایع داخل باتری را نشان می دهد.
در سطح بیرونی برخی از محصولات یک نشانگر کوچک جهت نمایش وضعیت آن به رنگهای مختلف قرار دارد.
اصولاً رنگ و وضعیت این چراغها بر اساس سطح و میزان الکترولیت درون آنها قابل تغییر است اما نشانة خوبی برای سالم یا معیوب بودن باتری نمیباشند و به همین دلیل در حال حذف شدن از روی محصولات هستند.
رنگ سبز: باتری سالم و به صورت کامل شارژ شده است.
رنگ سفید: باتری معیوب و به درستی کار نمیکند.
رنگ مشکی یا تیره: باتری سالم اما بدون شارژ میباشد.