قیمت و مشخصات فنی باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9
ظرفیت حدودی باتری: 170 آمپر ساعت
ولتاژ باتری: 24 ولت
* بر روی خودروهای سنگین با توجه به نوع کاربری و لوازم نصب شده، باتری هایی با ظرفیت های مختلف نصب میگردد. به همین دلیل در لیست زیر قیمت باتری با ظرفیت های مختلف ذکر شده است.
** توجه داشته باشید عموم خودروهای سنگین با ولتاژ 24 ولت کار میکنند و میبایست دو باتری بر روی آنها نصب گردد.
قیمت باتری 150 آمپر خودرو آتشنشانی ولوو FM9
-
محصول تخفیف خوردهباتری 150 آمپر سوزوکیOriginal price was: 7,865,990 تومان.7,567,000 تومانCurrent price is: 7,567,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 150 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 7,580,613 تومان.7,387,000 تومانCurrent price is: 7,387,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 150 آمپر اوربیتالOriginal price was: 7,039,174 تومان.6,765,000 تومانCurrent price is: 6,765,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 150 آمپر صبا باتریOriginal price was: 5,306,794 تومان.4,418,000 تومانCurrent price is: 4,418,000 تومان.
قیمت باتری 170 آمپر خودرو آتشنشانی ولوو FM9
-
محصول تخفیف خوردهباتری 170 آمپر سوزوکیOriginal price was: 8,388,044 تومان.8,065,000 تومانCurrent price is: 8,065,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 170 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 8,081,222 تومان.7,872,000 تومانCurrent price is: 7,872,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 170 آمپر اوربیتالOriginal price was: 7,496,294 تومان.7,200,000 تومانCurrent price is: 7,200,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 170 آمپر صبا باتریOriginal price was: 6,014,323 تومان.5,007,000 تومانCurrent price is: 5,007,000 تومان.
قیمت باتری 190 آمپر خودرو آتشنشانی ولوو FM9
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر سوزوکیOriginal price was: 9,162,692 تومان.8,808,000 تومانCurrent price is: 8,808,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر کیان پاور پرمیوم پلاسOriginal price was: 8,831,844 تومان.8,602,000 تومانCurrent price is: 8,602,000 تومان.
-
محصول تخفیف خوردهباتری 190 آمپر اوربیتالOriginal price was: 8,185,347 تومان.7,860,000 تومانCurrent price is: 7,860,000 تومان.
ولوو شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی چندملیتی است، که سازندة خودروهای سنگین، تجهیزات سنگین و قطعات مربوط به آنان میباشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازهای، سامانههای پیشرانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است. ولوو در سال ۱۹۲۴ راهاندازی شده و نهایتاً در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر یوتبری آغاز بهکار کرد. این شرکت در آغاز شاخهای از شرکت بلبرینگسازی اسکااف بهشمار میآمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اسکااف سهامش را واگذار نمود. گروه ولوو در سال ۱۹۹۹ اقدام به فروش بخش خودروهای سبک خود تحت عنوان ولوو کارز، به شرکت آمریکایی فورد نمود. در سال ۲۰۱۰ فورد نیز ولوو کارز را به شرکت چینی جیلی فروخت و بخش ساخت خودروی سواری آن (ولوو کارز)، اکنون زیرمجموعه شرکت چینی جیلی است.
مشخصات فنی خودرو آتشنشانی ولوو FM9
موتور ولوو | Euro 2 D9A 340 300 دو |
حجم سیلندر | 9.4 |
گیربکس | VT200DB |
تعداد دنده | 8 دنده جلو 2 دنده عقب |
مخزن سوخت | 415 لیتر |
سیستم تعلیق | فنرهای پارا بولیک به همراه میل موج گیر و کمک فنر جلو و عقب |
سیستم ترمز | ترمزهای جلو وعقب کاسه ای |
کیان باتری به عنوان یک استارت آپ تخصصی در زمینه فروش باتری ماشین سنگین و یو پی اس و ارائه انواع باتری خودرویی و صنعتی به فعالیت می پردازد. کیان باتری به صورت شبانه روزی و در تمام ایام سال، حتی تعطیلات رسمی باز بوده و به ارائه خدمات میپردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برق خودرو آتشنشانی ولوو FM9 کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری، شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد.
برای آشنایی با مجموعه کیان باتری توصیه میشود فیلم زیر را مشاهده نمایید:
سفارش باتری به دو صورت امکان پذیر میباشد:
1- ثبت سفارش به صورت تلفنی با تماس با شماره تلفن شبانه روزی 02188882222
2- ثبت سفارش به صورت اینترنتی با مراجعه به وبسایت KianBattery.com
چرا از خدمات کیان باتری استفاده نماییم؟
– ارسال و نصب رایگان باتری به صورت شبانه روزی در کمتر از چند ساعت
– کنترل سلامت سیستم برق خودرو توسط کارشناسان کیان باتری به صورت رایگان
– خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
– امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
– امکان خرید در تمام ساعات شبانه روز و تمام 365 روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
– قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
– نصب باتری مناسب برای خودرو آتشنشانی ولوو FM9 و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
– امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
آیا بابت حمل و نصب باتری میبایست هزینه ای پرداخت نمایم؟
خیر، هزینه حمل، نصب و تست باتری در محل کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نخواهد گردید.
آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
بله، قیمت های محاسبه شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری فرسوده میباشد و قیمت داغی باتری از آن کسر گردیده است. در صورت نبود داغی باتری فرسوده بابت هر آمپر کسری، داغی مبلغی به قیمت باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9 اضافه میگردد.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9 و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
آیا میتوانم باتری با ظرفیت بالاتر در خودرو آتشنشانی ولوو FM9 استفاده نمایم؟
بله، باتری با ظرفیت بالاتر قدرت آمپردهی بیشتر و عمر طولانی تری دارد و در زمان استفاده از لوازم برقی، فشار کمتری به سیستم برق خودرو وارد میشود. با توجه به قاب باتری خودرو میتوانید باتری با ظرفیت بالاتر نیز استفاده نمایید.
آیا باتری شما اتمی و خشک است؟
بله، باتری های عرضه شده برای خودرو خودرو آتشنشانی ولوو FM9 در کیان باتری از نوع بدون نیاز به نگهداری (Maintenance Free) و به اصطلاح اتمی و خشک میباشند. اما امکان سفارش باتری اسیدی یا به اصطلاح آبخور نیز امکانپذیر است.
عمر مفید خودرو آتشنشانی ولوو FM9 چه قدر است؟
به طور متوسط باتری عمری حدود 2 سال دارد. اما در شرایط استفاده سخت ممکن است این زمان کمتر شود. ضمنا خودروهای سنگین در سرما به قدرت بیشتری جهت استارت زدن نیاز دارند و طبیعی است در فصل سرما به باتری بیشتر فشار وارد میشود.
باتری قبلی خودرو آتشنشانی ولوو FM9 من بعد از 2 سال هنوز استارت میخورد، آیا نیاز به تعویض دارد؟
بله، باتری یک ماده شیمیایی است و خرابی آن به مروز زمان اتفاق می افتد. بدین معنی که هر ماه باتری حدود 3 تا 4 درصد ضعیف می شود. اگر شما یک باتری 100 آمپرساعت تهیه نمایید بعد از ماه اول این باتری ظرفیتی معادل 96 تا 97 آمپر ساعت خواهد داشت و حدود 3 تا 4 آمپر ساعت ضعیف تر می گردد. طبیعی است قدرت جریان دهی باتری با عمر بالا بسیار افت کرده و ممکن است به ادوات برقی خودرو آسیب برساند. باتری یک ماده مصرفی است و جهت حفظ سلامت خودرو میبایست در یک دوره زمانی مشخص تعویض گردد. ضمنا با توجه به نوع کاربری خودروهای سنگین توصیه میگردد ریسک نکنید و در زمان خود باتری را تعویض نمایید.
من باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9 خود را 6 ماه پیش عوض کرده ام، چرا الان دوباره خراب شده است؟
ملاک 2 سال در صورت نو بودن باتری و تاریخ تولید جدید معتبر می باشد. از آنجاییکه باتری با تاریخ تولید قدیمی ارزان تر بوده، تعدادی افراد سودجو اقدام به فروش باتری با سال تولید قدیمی می نمایند. مهم نیست شما 6 ماه پیش باتری را خریداری نموده اید، مهم این است باتری خریداری شده چه زمانی تولید شده است. برای جلوگیری از سوء استفاده ضروری است حتما فاکتور یا کارت گارانتی مهردار به همراه درج تاریخ تولید از فروشنده دریافت نمایید. ضمنا نحوه نگهداری باتری نیز در عمر آن تاثیر مستقیم دارد.
سال تولید باتری از کجا قابل شناسایی است؟
هر باتری بر روی بدنه خود دارای یک سریال یکتا جهت شناسایی سال و ماه تولید میباشد.
از کجا بفهمم باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9 خراب شده است؟
بهترین راه تست باتری استفاده از دستگاه تستر کنترل سلامت باتری می باشد و همکاران ما قبل از نصب باتری با دستگاه تستر، سلامت باتری شما را کنترل می نمایند. اگر به موارد زیر برخوردید احتمال خرابی باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9 وجود دارد:
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری 2 سال گذشته است.
- صدای استارت تغییر پیدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای “تق تق” و یا “یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر خودرو آتشنشانی ولوو FM9 وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ریموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نمی کند.
- با توجه با راهنمای روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغییر رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی خودرو آتشنشانی ولوو FM9 کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری تغییر پیدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسید نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا نظری در زمینه باتری خودرو آتشنشانی ولوو FM9 و یا نوشته فوق میتوانید در فرم نظرات انتهای صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همکاران فنی کیان باتری در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.
چرا در هوای سرد ماشین دیر استارت میخورد ؟
این یک اتفاق رایج است زیرا دمای پایین میتواند باعث شود باتری خودروی شما جریان کمتری تولید کند و باعث میشود موتور شما در صبح خیلی سختتر بچرخد. سرما همچنین می تواند روغن موتور شما را به خوبی جریان ندهد که فشار بیشتری به باتری وارد می کند. ج/ع
سلام ماشین رو خاموش میکنی فنش هنوز کار میکنه مشکلی پیش نمیاد
با سلام
دلیل کارکردن فن پس از خاموش شدن خودرو:
خودروهای امروزی دمای کاری بالایی دارند که با تحت فشار قرار گرفتن و بالا رفتن چند درجهای دمای آب، فن آنها شروع به کارکردن میکند. پس اساس کاری این پیشرانهها، کار در دمای بالاست و پیشرانه این خودروها نیز برای کار در این شرایط طراحی شده است.
نحوه طراحی سیستم خنکسازی پیشرانه آنها به گونهای است که در صورت سلامت پیشرانه و بخش خنکسازی آن، با کار کردن فن در دور پایین نیز شاهد گرم شدن بیش از حد موتور نباشیم. در این نوع طراحی پس از خاموش شدن پیشرانه نیز به خنکسازی آن میپردازد.
علت خاموش نشدن و یکسره کار کردن فن خودرو چیست؟
1. ترموستات علت روشن ماندن فن خودرو: ترموستات قطعهای است که در مسیر آب قرار دارد اگر ترموستات درست عمل نکند و به اصطلاح قفل کند مانع گردش آب در سیستم میشود و به همین دلیل دمای موتور بالا رفته و فن مدام کار میکند.
2. واتر پمپ دلیل خاموش نشدن فن خودرو: همانطور که از نامش پیداست کار واتر پمپ، گردش آب و پمپاژ آب در سیستم خنک کننده خودرو است و خراب بودن واتر پمپ نیز باعث عدم گردش آب در سیستم و در نتیجه باعث یکسره شدن فن میشود.
3. رله فن عاملی مؤثر بر یکسره کار کردن فن ماشین: رله فن قطعهای است که بر سر راه سیمکشی فن قرار دارد. این قطعه وظیفه دارد در موقعی که ECU دستور کارکردن فنها را میدهد، برق ۱۲ ولت به فنها برساند.
4. فشنگی آب عامل یکسره شدن فن خودرو: خراب شدن فشنگی باعث فرستادن اطلاعات اشتباه به ECU و یکسره شدن فن میشود. دلیل آن هم اشتباه تشخیص دادن دمای آب است که فن را در داخل اضطراری قرار میدهد.
5. سیمکشی فن دلیل روشن ماندن فن خودرو: اگر سیمکشی، اتصالات و یا سوکتهای ارتباطی از ECU به فشنگی آب و از فشنگی به قطعات فن مشکل داشته باشد و یا ارتباط درست برقرار نباشد، اتصال داشته باشد و یا قطعی داشته باشد فن به درستی کار نمیکند.
6. کامپیوتر یا همان ECU مؤثر بر خاموش نشدن فن خودرو: تمام دستور کارکرد فن توسط ECU صادر میشود. تشخیص زمان راه افتادن فن هم توسط آی سی های کامپیوتر خودرو انجام میشود. حالا اگر آی سی مربوط به سیستم فن خراب شده باشد درست عمل نمیکند و فن ممکن است درست کار نکند.
علت گاز اسید باتری چیست؟
با سلام
علت گاز اسید باتری شارژ بیش از حد باتری بوده که منجر به ایجاد گازهای هیدروژن و اکسیژن می شود. باتری طوری طراحی شده که این گازهای اضافه را تهویه کند یا این که آن ها را با هم ترکیب کند تا تشکیل آب دهند. اما تجمع گازهای اضافه خطرناک است. ترکیب این گازها بشدت قابل انفجار است. اگر گازهای اضافه منفجر شوند انفجار حاصل باعث ترکیدن قاب بیرونی باتری شده و با پاشیدن مایع و پرتاب تکه های باتری به هر کس که در آن نزدیکی باشد، آسیب می رساند. گاهی اوقات مالکین خودرو بجای تعویض باتری خودرو را هل داده و روشن میکنند و مصافت های طولانی را با باتری خراب طی میکنند . اما این امر فشار زیادی را به باتری می اورد و هر لحظه احتمال انفجار باتری وجود دارد . یکی از نکاتی که همکاران محترم باید به ان دقت کنند این است که نباید باتری را زیر شارژ با جریان بالا قرار دهند چون این کار فشار گاز داخل محفظه باتری را به شدت بالا میبرد . نکته دیگر اینکه باتری تازه شارژ شده را زیر تست جریان بالا نبرید , سعی کنید کمی از اتمام شارژ زمان سپری شود تا دما و فشار گاز باتری کم شود.
خودرو من وقتی خاموش بشود و مدتی استارت نخورد دشارژ میشود علت آن چیست؟
با سلام
باتری خودرو به دلایل فراوانی می تواند تخلیه شود که در اینجا تعدادی از این دلایل را برایتان بیان خواهیم کرد:
1. اشتباهات انسانی
صرف نظر از اینکه چقدر در کنترل موارد پس از رانندگی جدی و دقیق باشید، همواره احتمال این وجود دارد که موردی را به طور سهوی فراموش کرده باشید. شاید فراموش کرده باشید چراغ جلوی ماشین را خاموش کنید و یا درب کاپوت را کاملا نبسته باشید. همچنین امکان دارد چراغ داخل کابین اتومبیل را هنگام خارج شدن از آن خاموش نکرده باشید. اینها موارد از اشتباهات انسانیست که سهوا روی می دهد. مشکل اینجاست که این موارد، برای کارکرد از انرژی الکتریکی موجود در باتری استفاده می کنند. باتری خودرو یک شبه از کار می افتد، چون موارد یاد شده در تمام طول شب مشغول به کار بوده اند. برخی اتومبیل های مدرن، راهکاری برای اخطار به صاحب خودرو دارند که به وسیله آن اعلام کند هنوز یکی از سیستمهای اتومبیل روشن، اما در اتومبیل های قدیمی تر معمولا خبری از این موارد نیست.
2. سیستم شارژ ناقص یا معیوب
زمانی که در حال رانندگی هستید، اجزای الکتریکی خودرو انرژی خود را از دینام (alternator) می گیرند. این بخش از اتومبیل، به طور همزمان، وظیفه شارژ باتری خودرو را نیز به عهده دارد. اگر در این سیستم ایرادی وجود داشته باشد، شما با مشکل خالی شدن باتری مواجه خواهید شد. امکان دارد خود دینام از نظر فنی مشکلی نداشته باشد، ولی دیگر اجزای درگیر در این سیستم ایراد داشته باشند. برای مثال تسمه پروانه (belt-tensioner) کهنه و فرسوده و یا تسمه سست، می تواند مانع عملکرد بهینه دینام شود. بنابر این اگر باتری اتومبیلتان مدام از کار می افتد، حتی زمانی که در حال رانندگی هستید، احتمالا مشکل از سیستم شارژ خودرو است.
3. مشکل در سیستم برق خودرو
مکانیک ها به آن مکش برق انگلی (parasitic drain) می گویند. موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که مکش برق انگلی ایرادی بسیار شایع است. بعضی از اجزای خودرو باید هفت روز هفته و 24 ساعت روز به فعالیت ادامه دهند. برای مثال سیستم امنیتی اتومبیل شما باید به طور دائم فعالیت کند. اگر اینگونه نباشد چطور انتظار دارید وظایف امنیتی خود را انجام دهد؟ ساعت خودرو و تنظیمات ذخیره شده در رادیو نیز مواردی از این دست هستند. این دستگاه ها برای فعالیت از باتری اتومبیل انرژی می گیرند. مشکل واقعی زمانی ایجاد می شود که ماشینتان فیوز معیوب، نقصی در سیم کشی و یا ایرادی در نصب این اجزای الکتریکی داشته باشد. موارد یاد شده می توانند از جمله دلایل خالی شدن یک شبه باطری اتومبیلتان باشند.
4. دیود دینام مشکل دار
همانطور که در بالا اشاره شد، دینام از اجزای بسیار مهم در تمام سیستم خودرو است که دو وظیفه بسیار حیاتی را انجام می دهد. این دستگاه وظیفه تامین انرژی اجزای الکتریکی خودرو در زمان حرکت، و همچنین شارژ باتری اتومبیل را به عهده دارد. زمانی که برای دیود درون دینام مشکلی ایجاد شود، دینام حتی در زمان خاموش بودن موتور نیز به شارژ سیستم ادامه می دهد. این فرآیند معیوب موجب می شود هنگامی که صبح قصد دارید ماشینتان را روشن کنید با یک باتری خالی روبرو شوید و نتوانید اتومبیل را روشن کنید. مشکلات دیگری نیز در رابطه با دینام وجود دارد که می تواند منجر به شارژ ناکافی سلولهای باتری شود.
5. رانندگی های پرتکرار در مسافت های کوتاه
این نکته مختص عملکرد دوم دینام است که طی آن منجر به شارژ باتری می شود. همانطور که می دانید دینام برای شارژ باتری نیاز به زمان دارد، اما اگر مسافت و به تبع آن زمان روشن بودن خودرو کوتاه باشد، دینام فرصت کافی برای پمپ انرژی الکتریکی به سلول های باتری را نخواهد داشت. تنها راه جلوگیری از این مشکل این است که خودرو را در مسافت های طولانی تری به حرکت وا دارید. اگر شما از آن دست رانندگانی هستید که اتومبیل خود را برای مدت 5 تا 10 دقیقه به کار می اندازید و یا از آن برای پیمودن مسافت های کوتاه استفاده می کنید و با مشکل خالی شدن باتری مواجه شدید، یک دلیل محتمل برای آن همین مسافت های کوتاه رانندگی است. اگر اتومبیل را قبل از شارژ کامل آن توسط دینام خاموش کنید، پس از مدتی با مشکل خالی شدن باتری مواجه خواهید شد.
6. دمای بیش از حد
دمای بیش از حد می تواند منجر به تشکیل کریستال های سولفات سرب شود. این موضوع می تواند منجر به افزایش زمان مورد نیاز برای شارژ باتری، کاهش چشمگیر عمر مفید باتری و حتی سوختن باتری شود. فرآیند سولفاته شدن در باتری ها می تواند منجر به اختلال در تبدیل موثر انرژی شیمیایی موجود در باتری به انرژی الکتریکی گردد. و از آنجا که شارژ باتری زمان بیشتری به طول می انجامد، ممکن است وقتی اتومبیل را خاموش می کنید، باتری به طور کامل شارژ نشده باشد.
7. سست بودن کابل های متصل به باتری و یا ایجاد خوردگی در آنها
خوردگی می تواند از دیگر عواملی باشد که به موجب آن سلول های باتری انرژی ذخیره شده را به خوبی نگه نمی دارند. زنگار حاصل از این فرآیند می تواند بر ترکیبات خاص مواد و عناصر موجود در باتری که منجر به تبدیل انرژی شیمیایی به الکتریکی می شود، تاثیر گذار باشد. به زبان ساده تر زنگ و خوردگی مانع از آن می شود که باتری اتومبیلتان 100 درصد شارژ شود. لازم است همواره تمامیت و محکم بودن کابل های موتور خودرو را چک کنید. اگر هر نشانه از خوردگی و زنگ زدگی مشاهده کردید، باید هرچه سریع تر آن را بزدائید. در مورد کابل های سست، مشکل ایجاد شده در روشن کردن اتومبیل است. حل این مشکل بسیار راحت است.
8. باتری ضعیف یا کهنه
هر چیزی عمر محدودی دارد. حتی با وجود پیشرفت های بسیار در باتری خودرو ها، برای ساخت باتری های با عمر حدود صد سال، هنوز راهی طولانی در پیش داریم. دلیل آن نیز ساده است. گذشت زمان موجب تحلیل و زوال دستگاه ها می شود. ما انسان ها آن را به صورت پیری و گذر عمر احساس میکنیم. برای موجودات غیر زنده به آن فرسایش می گوییم. اکثر باتری ها با عمر مفید 3 تا 4 سال تولید می شوند، البته این تخمین بر اساس رانندگیِ نرمال زده شده. بدون نگهداری مناسب و با عادت های غلط رانندگی نباید انتظار چنین طول عمری را از باتری خودرو خودتان داشته باشید.
سلام میخوام باطری 200 امپر بندازم روی ماشین مشکلی نداره